Cafe De Post interieur Cafe De Post interieur Cafe De Post interieur Cafe De Post interieur Cafe De Post interieur Cafe De Post interieur

Contact
Grote Markt 16
4461 AJ Goes
info@cafedepost.net
06-53774913

Texels Bock - Nu ook van de tapTexels Bock is al verschillende keren verkozen tot lekkerste en beste bockbier van Nederland. Tijdens de Dutch Beer Challenge in maart 2015 won Texels Bock zilver in de categorie 'Bock/Dubbelbock'. Als het onstuimige herfstseizoen is aangebroken op Texel biedt dit bijzondere speciaalbier een welkom moment van rust.

De bieren van Texels worden gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals zuiver duinwater, Texelse gerst, hop en gist van de eigen Texels giststam. Ze zijn daarom erkend als ‘Echt Texels product’.

Texels Bock is een ongefilterd herfstbier van hoge gisting. Het heeft een dieprode kleur en typische karamelsmaak doordat de brouwers gebruik maken van geroosterd gerstemout. De speciale hopsoorten geven een aangenaam ‘bittertje’ in de afdronk. Het kleine beetje gist onderin de fles maakt het bier extra romig.